ДОГРАМИ

"Мурекс" притежава собствена база за производство на PVC и алуминиева дограма разположена на площ от четири декара. Разполагаме с високотехнологични машини и квалифициран персонал. Нашата продукция е в съответствие с установените международни стандарти за качество.

 

PVC дограма

Прозоречните системи от PVC предоставят редица предимства, които правят живота по-лек. Първокласните многокамерни профили от PVC са изключително лесни за поддръжка при експолатация. Те осигуряват висока степен на звукоизолация, а превъзходното уплътняване снижава значително разходите за жилищно отопление. Металното подсилване в тяхната конструкция ги прави изключително издръжливи на механични натоварвания. Отминаха времената, когато PVC дограмата беше само бяла. Сега вече тя се произвежда във всички желани цветове, включително и в дървесни декори. Нашите партньори VEKA и Weiss Profil са сред водещите производители на PVC профили.

Алуминиева дограма

"Мурекс" изработва дограма от алуминиев профил с прекъснат и непрекъснат термо-мост, с различни видове механизми и схеми за отваряне, с възможност за оцветяване чрез прахово боядисване по палитрата на RAL, или в дървесни декори. Нашите партньори Aliumil и Exalco са сред водещите производители на алуминиеви профили.